Slikovit

PA JA SAM DONEO 1.000.000.000 EVRA U SVOM MANDATU! Mamić grmeo: Vi ste kolera, gori od kovida, Sodoma i Gomora!

Autor Nikola Lalović

Zdravko Mamić je imao burno obraćanje medijima u Međumirju gde je već četiri godine.

Izvor: YouTube/Screenshot/ Radiotelevizija Herceg-Bosne

Zdravko Mamić je u Hrvatskoj pravosnažmo osuđen, a presude protiv njega ne prestaju da se donose. Sada se iz Međumirja u Bosni i Hercegovini gde je već četiri godine ponovo oglasio.

I pre je imao obraćanja u kojima je govorio o korupciji u hrvatskim sudovima i navodnoj hajci na njega, a sada je otkrio da je on u svom mandatu u Dinamo u Hrvatsku uneo čak milijardu evra kapitala.

"Oni normalno prodaju INA-u upravljačka prava 25 odsto za 505.000.000 dolara. Pa ja sam sa mojim timom u mom mandatu doneo 1.000.000.000 evra u Hrvatsku prodajući uslugu. Prodajući igre Dinamovih fudbalera i prodajući usluge Dinamovih fudbalera. A oni su prodali najveću kompaniju u Evropi. Oni zatvore zatvoreniju u Sisku, zatvore rafineriju u Rijeci...", počeo je Mamić.

A onda se lično obrušio na sudije i institucije koje donose presude protiv njega!

"Oni zamajavaju oči sa sitnim stvarima ili izvade nekog manekena sa zvučnim imenom poput Zdravka Mamića i onda ljudima bacaju pesak u oči. A iza kulisa se dešava uništavanje i porobljavanje hrvatskog čoveka. Imam potrebu da im kažem Vi ste banditi, vi ste zlo, vi ste Sodoma, vi ste Gomora, obraćam se sudu u Osijeku, vrhovnom sudu Hrvatske i Ustavnom sudu. Vi ste najveća kolera, vi ste gori od potresa, vi ste gori od pandemije kovida, vi ste gori od svinjskog gripa, vi ste gori od ptičjeg gripa", burno je reagovao Mamić.