POGLEDAJTE

ŠOU LALATOVIĆA NA PRIPREMAMA BORCA: Pogodila ga pesma pa s igračima zapevao poznati narodnjak! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Sve je počelo kad je bivši igrač Partizana Goran Zakarić morao da se "predstavi" pesmom. Trener Borca je bio oduševljen...

Izvor: Instagram/Screenshot/fkboracbanjaluka

Borac iz Banjaluke je doveo Nenada Lalatovića za novog trenera i rešio da svim silama napadne novu titulu prvaka Bosne i Hercegovine. U Banjaluku su počela da pristižu pojačanja kao na traci, čak osmorica igrača, ali čini se da je to samo poboljšalo atmosferu u ekipi.

A za to je zaslužan i Lalatović, koji je rešio da sa svojim novim igračima i - zapeva!

Jeste Borac izgubio od Vojvodine u prvoj pripremnoj utakmici, ali na društvenim mrežama se vidi da se Banjalučani dobro zabavljaju na pripremama u Sloveniji.

Igrači Borca su tokom timskog obroka rešili da obave i tradicionalnu "inicijaciju" novih igrača, a tradicija nalaže da tada novi članovi ekipe moraju nešto i da zapevaju.

Najveseliji je bio Goran Zakarić, nekadašnji igrač Partizana, koji se popeo na stolicu i s timom zapevao pesmu Mileta Kitića "Kraljica trotoara". Naravno, svoj doprinos tom nastupu dao je i odlično raspoloženi Nenad Lalatović:

I Milan Spremo je otpevao jednu pesmu pred svojim novim igračima, a trener Lalatović se maksimalno "dao" njegovoj izvedbi. Pogledajte kako je to izgledalo: