Otvorio se

SPAVAO SAM SA MUŠKARCIMA, ALI NISAM GEJ! Bivši reprezentativac Brazila otvorio dušu: Imam potrebe, pa šta?

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji vezista reprezentacije Brazila Ričarlison konačno je javno progovorio o svojoj seksualnoj orjentaciji.

Izvor: Profimedia

Nekadašnji reprezentativac Brazila Ričarlison javno je otkrio da je biseksualac. Ovaj 39-godišnjak je profesionalnu karijeru završio prošle godine u trećoj ligi Brazila, a sada je u jednom podkastu priznao da je imao seks i sa muškarcima i sa ženama. 

O njegovim odnosima sa muškarcima se i ranije pričalo, pa je tako 2007. godine trener Palmeirasa Hose Sirilo rekao da je Ričarlison gej. To se desilo neposredno pošto je defanzivni vezista odbio Palmeiras i prešao u rivalski Korintijans. 

Ričarlison je tada tužio Sirila, a sada je javno rekao da nije gej već biseksualac, a upozorio je na jako loš položaj homoseksualaca u društvu. 

"Ceo život me pitaju da li sam gej. Spavao sam s muškarcima i ženama, biseksualac sam. Normalan sam, imam želje i potrebe. Izlazio sam s muškarcima i ženama, i šta sad. Želim da znam da li se u društvu događaju promene. Brazil je zemlja u kojoj ubijaju homoseksualce", rekao je Ričarlison javno.

On je za Brazil odigrao dva meča 2008. godine u duelima sa Švedskom i Irskom, a celu karijeru proveo je u Brazilu igrajući za veliki broj tamošnjih klubova. Najveći trag ostavio je u Sao Paolu i Atletiko Mineiru. 

Tagovi