Bravo

SVE PUCA NA SRPSKOM FUDBALERU! Dušan skinuo majicu, podigao šorts i pokazao mišiće - spreman je KAO ZVER! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Majstor fudbala je zategnut kao sajla.

Izvor: Twitter/DT10_Official

Srpski fudbalski as Dušan Tadić (33) godinama je jedan od najspremnijih fudbalera naše reprezentacije, a sudeći prema fotografijama i na odmoru vodi računa da ostane u sjajnoj formi.

Lider reprezentacije koristi jedine dane predaha do početka sezone i Svetskog prvenstva u Kataru na jesen i javio se na društvenim mrežama iz Grčke. Tamo je na brodu skinuo majicu, zavrnuo šorts i pokazao koliko trenira i kako izgleda. Pogledajte njegove slike:

Tadić će se posle kratkog odmora pridružiti saigračima u Ajaksu, koje će kao kapiten povesti u svoju petu sezonu u klubu. U Holandiji je za nekoliko godina stekao status legende, osvojio tri titule i sudeći prema tome koliko radi na sebi biće glavni igrač ekipe još mnogo sezona.

Naravno, od njegove fanatične posvećenosti treninzima veliku korist imaće i srpski fudbal, jer će na predstojećem Mundijalu biti jedan od vođa ekipe, a onda će sa saigračima pokušati da prvi put od 2000. izbori Srbiji plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ipak, treba ići korak po korak, jer je u 2022. centralni događaj na jesen - Svetsko prvenstvo u Kataru od 21. novembra do 18. decembra.