Strašno!

FUDBALERU I LEPOTICI NESTALO SKORO 3.000.000 EVRA: Letovali kod Ronalda, a pljačkaši odneli SVE što su našli!

Autor Dušan Ninković

Ovogodišnje letovanje reprezentativac Italije Marko Verati neće pamtiti po dobrom.

Izvor: Instagram/jessicaaidi/printscreen

Proslavljeni italijanski fudbaler Marko Verati koristio je slobodne dane između dve naporne sezone kako bi sa devojkom odmarao u Španiji, ali će ovo leto pamtiti po lošem... Dok je sa suprugom Džesikom Aidi boravio na Ibici, iz njihovog apartmana nestalo je gotovo tri miliona evra!

Policiji je ovaj slučaj prijavljen u nedelju, a oni trenutno rade na njegovom rešavanju, kako bi se otkrilo gde je nestala ogromna količina novca i vrednog nakita koji je poznati par poneo na letovanje.

Ostaje pitanje i zašto su kod sebe imali toliko keša, ali sigurno postoji neki dobar razlog...

Inače, Marko Verati i Džesika Aidi boravili su u privatnoj vili na Ibici, a pretpostavlja se da je ona u vlasništvu nekadašnjeg brazilskog fudbalera Ronalda, koji se nakon igračke karijere posvetio biznisu. Danas je uspešan i u tom svetu, između ostalog je vlasnik španskog kluba Valjadolid, a veći deo godine provodi upravo na Ibici.

Ovako izgleda Veratijeva izabranica:

Njegovu vilu iznajmio je poznati par, a pljačkaši su upali u kuću dok Marko i Džesika nisu bili u njoj. Po informacijama španskih medija, provalnici nisu mnogo birali i nosili su sve za šta su verovali da ima veliku vrednost...

Kada su se vratili u vilu, mogli su samo da primete da je iz kuće nestao novac koji su poneli na letovanje, kao i veoma skupoceni nakit. Pretpostavlja se da je vrednost tih predmeta gotovo oko 2,9 miliona evra!