Potpis!

LALATOVIĆ DOBIO 9. POJAČANJE U BANJALUCI! Potpuno nov tim Borca napada titulu u Premijer ligi!

Autor Dušan Ninković

Nenad Lalatović je najavio borbu za trofej u narednoj sezoni, pa se prelazni rok obavlja u skladu sa tim najavama.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Banjalučki Borac ovog leta radi punom parom! Stigao je Nenad Lalatović, a dolazak na klupu srpskog stručnjaka najavio je i velike ambicije u predstojećoj sezoni.

Borac će igrati u evropskim kvalifikacijama, a u domaćim okvirima ciljati trofej, pa nije ni čudo što pojačanja stižu kao na traci. "Velikan iz Platonove" završio je i deveto pojačanje ovog leta - stigao je nekadašnji fudbaler ovog tima Fedor Predragović (27).

Ofanzivni vezni fudbaler vraća se u klub u kojem je ponikao i očekuje se da će biti veliko pojačanje za Lalatovićevu ekipu u narednoj sezoni.

Predragović je Borac napustio 2016. godine. U međuvremenu je nastupao za slovenačke klubove Celje i Radomlje, a zatim za Zvijezdu 09 i Slobodu iz Tuzle u kojoj je proveo više od dve godine..

"Presrećan sam zbog povratka u klub u kojem sam napravio svoje prve fudbalske korake. Ovo je klub koji u meni uvek budi posebne emocije. Hvala klupskom rukovodstvo na ukazanom poverenju da ponovo obučem Borčev dres, a na meni je da se odužim igrama na terenu", rekao je Predragović za klupski sajt.

"Upoznat sam sa klupskim ambicijama u novoj sezoni. Neke igrača poznajem veoma dobro tako da ću se lako uklopiti u ekipu. Na nama je da dobro radimo i da idemo korak po korak", zaključio je Predragović.

U poslednjoj sezoni odigrao je 33 utakmice u svim takmičenjima i postigao tri gola. Nastupao je i za mlađe kategorije reprezentacije BiH za koje je odigrao 16 utakmica i postigao dva gola.

Podsećamo, pre Predragovića Borac je doveo čak osmoricu igrača. Stigli su štoperi Marko Gajić i Darko Lazić, bekovi Milan Spremo i Nikola Andrić, vezni fudbaler Nedeljko Piščević, krila Benjamin Tatar i Goran Zakarić, kao i napadač Momčilo Mrkaić.