Stiže!

ČUVAĆE MITROVIĆA U KATARU, A SAD DOLAZI U LONDON DA GA UPOZNA: Švajcarski defanzivac stiže kod Mitrogola!

Autor Nikola Lalović

Neko Vilijams je nedostižan, pa je Fulam rešio da dovede jeftinijeg Kevina Mbabua.

Izvor: Profimedia

Fulam pokušava da se pojača za novu sezonu u kojoj će igrati u Premijer ligi, a sada su naišli na problem. Prošle sezone je starter na poziciji desnog beka bio Neko Vilijams, ali teško da će ostati. 

Mladi Velšanin je bio na pozajmici iz Liverpula prošle sezone, ali sada "redsi" traže previše novca za njega pa Fulam mora da se okrene drugim rešenjima. 

Ekipa koju predvodi Aleksandar Mitrović je stoga krenula u napad na Kevina Mbabua, desnog beka Volfsburga i reprezentacije Švajcarske, kojeg žele da dovedu za 10.000.000 evra. 

Mbabu je imao lošu sezonu u Bundesligi i pala mu je cena, a publika u Srbiji ga zna iz mečeva Jang Bojsa i Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Sada bi mogao da bude saigrač Mitrovića, a protiv njega će kao deo reprezentacije Švajcarske najverovatnije igrati na Svetskom prvenstvu.

Meta je i Đibril Sidibe koji je slobodan igrač, a u klubu žele i pojačanja na mestu centralnog veziste, gde je meta reprezentativac Portugala Žoao Palinja. Takođe bi želeli na "Krejven Kotidžu" da vide i Andreasa Pereiru.