Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu na mlade Engleze i Sent Patriks

Izvor Promo

Nigde nećete da nađete veće.

Izvor: Profimedia

Ovaj deo godine nije bogat fudbalskim dešavanjima u Evropi. Igraju se šampionati na severu Starog kontinenta – Norveškoj, Švedskoj, Farskim Ostrvima, kao i u zemljama bivšeg SSSR-a – Letonija, Estonija, Litvanija, Kazahstan…

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kečevi na mlade Engleze u finalu Evropskog prvenstva protiv Izraela za fudbalere do 19 godina i na Sent Patriks protiv Drogede u elitnoj ligi Republike Irske.

ENGELSKA M19 - IZRAEL M19 (PETAK, 20.00), KEC 1,42
U slovačkoj Trnavi danas pada odluka o šampionu Evrope za fudbalere do 19 godina. Od Engleza se očekivalo da se nađu u finalu, dok su senzaciju napravili Izraelci koji su u polufinalu bili bolji od Francuske (1:2). Gordi Albion je u grupnoj fazi razbio Srbiju sa 4:0, dok je u polufinalu bio bolji od Italije sa 2:1. Azuri su vodili posle 45 minuta, ali u nastavku su Aleks Skot i Džerel Kuansah doneli trijumf i plasman u borbu za vladara Starog kontinenta. Ove selekcije su igrale prošle nedelje u grupnoj fazi. Slavila je Engleska sa 1:0 golom mladog napadača Mančester Sitija Lijama Delapa.

SENT PATRIKS – DROGEDA (PETAK, 20.45), KEC 1,50
Šamrok je odmakao u šampionatu Republike Irske, ali biće zanimljiva borba za izlazak u Evropu. Sent Patriks je na četvrtom mestu, a osvojio je samo bod u prethodna dva kola. Drogeda je u donjem delu tabele, a ima tri remija u nizu. Gosti su sa 32 primljena pogotka druga najgora odbrana u ligi. Ove godine su odigrali već dve utakmcie, a bolji je bio Sent Patriks koji je pre nešto manje od dva meseca pobedio Drogedu u gostima sa 4:0, dok je u Dablinu bilo 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.