Fudbal

JUVENTUS SE OGLASIO O VLAHOVIĆU: Srbin je dobio SLAVNI broj, nosio ga i njegov saigrač iz Partizana!

Autor Mladen Šolak

Više nije "DV7"!

Izvor: YouTube/Juventus

Dok se Dušan Vlahović odmara na moru, Juventus je ozvaničio da će srpski centarfor sledeće sezone nositi broj "devet" na dresu. U pretpodnih šest meseci Dušan je igrao sa "sedmicom", ali je sada postao slobodan najpopularniji broj napadača, jer je Alvaro Morata zvanično napustio klub.

U takvoj situaciji, Vlahović je stao u red velikih igrača koji su igrali sa crno-belom "devetkom" Torineza. Tu su Gonzalo Iguain, Mirko Vučinić, Filipo "Pipo" Inzagi, Đanluka Vijali, Zlatan Ibrahimović, Paolo Rosi, ranije i klupska legenda, Velšanin Džon Čarls... U tom društvu je i bivši napadač Partizana i Vlahovićev saigrač iz Humske, Bugarin Valerij Božinov. Taj broj je bio na njegovim leđima u sezoni 2006/07.

Vlahoviću će "devetka" sigurno dati dodatni motiv da povede Juventus u uspešniju sezonu od prošle, u kojoj je "Stara dama" završila na četvrtoj poziciji tabele, sa čak 16 bodova zaostatka za novim šampionom, Milanom. Vlahović je za Juve odigrao 21 meč u drugom delu sezone i postigao devet golova, uz dve asistencije.

Pogledate kako je Juventus potvrdio da je Vlahović nova "devetka".