Ostaje!

SALAH IZGOVORIO DVE REČI I ZATRESLA SE CELA ENGLESKA: Spektakularan video ozvaničio MILIONE za Egipćanina!

Autor Nikola Lalović

Mohamed Salah je zvanično objavio gde nastavlja karijeru.

Izvor: Twitter/screenshot/@LFC

Nakon odlaska Sadija Manea u Bajern navijači Liverpula su strahovali da bi i Mohamed Salah mogao da napusti klub. Egipatskom napadaču je ostalo godinu dana saradnje sa "redsima", a sada je sa samo dve reči uspeo da zatrese celu Englesku. 

Isplivao je video na kome se vidi Salah na ivici bazena, kako uživa sa naočarima za sunce, a u pozadini se vide more i plaža. A onda Egipćanin izgovara:

"Salah ostaje!"

Kako navode engleski mediji on je potpisao novi trogodišnji ugovor sa platom od 400.000 evra nedeljno što znači da će biti najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba. 

"Dobro jutro ljudi, vrlo sam srećan i ponosan što sam potpisao novi ugovor, nadam se da ćemo osvojiti još mnogo trofeja zajedno", poručio je on, a pogledajte kako je izgledao video o kome bruji Engleska:

 Nekadašni fudbaler Bazela, Fiorentine i Rome je od dolaska u Liverpul 2017. godine, a u Liverpulu je do sada uspeo da osvoji Premijer ligu i Ligu šampiona. 

Sada će nastaviti da bude udarna igla, uz novo pojačanje Darvina Nunjeza, kao i starosedeoce Roberta Firmina i Luisa Dijaza.