Car!

MIHA OPET ZAVRŠIO U BOLNICI, A ONDA JE SVIMA DOKAZAO KAKAV JE ŠAMPION: Jedna slika digla Italiju na noge! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Siniša Mihajlović je počeo pripreme Bolonje za novu sezonu - on je jednostavno neuništiv!

Izvor: Instagram/ariannamihajlovic

Italijanska "Republika" javila je da je Siniša Mihajlović ponovo morao u bolnicu na lečenje od leukemije, a neposredno nakon toga supruga srpskog trenera je objavila sliku na kojoj se Mihajlović vidi u dvorištu ispred svojih igrača.

Oni su stajali ispred njega i slušali ga, a iscrpljeni Mihajlović je sedeo na stolici i očigledno im držao prigodan govor. Razlog za to je bio to što se upravo tu počele pripreme Bolonje!

"Ti si slika i prilika strasti da se radi i strasti ka fudbalu, šta god drugi rekli. Ti si borac", napisala je Arijana Mihajlović uz ovu fotografiju: 

Mihajloviću je ova opaka bolest prvi put dijagnostifikovana 2019. godine i tada se dugo borio sa njom. Pobedio je, a onda je 29. marta ove godine ponovo morao u bolnicu nakon što je u toku jedne utakmice ponovo osetio simptome bolesti.

Ostao je u bolnici 34 dana i kada su mu se rezultati drastično poboljšali pušten je kući. Sada je ponovo proveo mesec dana u bolnici, a još uvek italijanski mediji nisu preneli u kakvom je sada zdravstvenom stanju.