KRAJ!

"NIKADA NISAM RADIO SA GORIM LAŽOVIMA I VARALICAMA!" Robijeva burna konferencija - otišao uz OVACIJE navijača! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Legendarni Robert Prosinečki napustio je Olimpiju iz Ljubljane, a na rastanku je održao i kratak razgovor sa medijima.

Izvor: Twitter/Rok_Viskovic/printscreen

Neviđena drama u slovenačkom fudbalu!

Poslednjih dana traje spektakularna saga Olimpije i Roberta Prosinečkog, koji samo tri meseca nakon dolaska u Ljubljanu napušta mesto šefa stručnog štaba. Uz to, klub koji je do juče vodio rešio je da iznese u javnost "prljav veš", pa su prvo izvređali bivšeg igrača i trenera Zvezde, a onda u saopštenju govorili o njegovim životnim navikama.

Prosinečki je još ranije zakazao svoju konferenciju, na kojoj je pričao o ljudima sa kojima je sarađivao.

Na konferenciji koja je održana u jednom ljubljanskom hotelu Robi je dobio podršku navijača koji su bili prisutni, a on je klupske čelnike nazvao lažovima i varalicama!

"Možete reći da sam bio loš trener, ali ne možete da me krivite za moju ljubav prema klubu. Došao sam ovde da vratim klub tamo gde je nekada bio. Nikada nisam radio sa većim i gorim lažovima i varalicama. Radio sam sa mnogo ljudi, ali ovi vode klub SMS porukama", rekao je na početku obraćanja Prosinečki.

Po rečima legendarnog Hrvata, situacija u klubu je katastrofalna.

"Čak ni Alfred Hičkok nije mogao da režira nešto ovakvo. Delius nas je pozvao na sastanak i rekao nam da će Barišić biti otpušten, a da mi nastavimo da radimo svoj posao. Istakao je da mu je potrebna podrška svih nas, zaposlenih u klubu. Umesto toga, saznao sam da ja napuštam klub", rekao je Robert Prosinečki pre nego što je uz ovacije napustio salu.

Ovako su navijači Olimpije pozdravili bivšeg trenera, čiji je mandat trajao samo tri meseca:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Po informacijama do kojih su došli pojedini slovenački mediji, klupski čelnici Ljubljane pokušali su preko svojih veza da spreče održavanje konferencije, ali je hotel u kojem je Prosinečki razgovarao sa novinarima odbio da otkaže zakazani događaj. Tako su se pred medijima našli on i nekadašnji slovenački reprezentativac Mladen Rudonja, sa kojim je sarađivao u prethodnom periodu.