"DŽABE GOLOVI..."

RONALDO, PRIČAO SI O LJUBAVI, A JA SAM SVE BIO U PRAVU: Isprozivao ga jer ide iz Junajteda - "Ekipu si učinio GOROM!"

Autor Nebojša Marković

Džejmi Karager je imao zanimljiv komentar na odluku Kristijana Ronalda da zatraži transfer iz Mančester junajteda.

Izvor: YouTube/screenshot/Manchester United/TheseTopClips

Kristijano Ronaldo je doneo odluku - želi da napusti Mančester junajted još koliko ovog leta ne bi li pronašao sebi klub u kojem će naredne sezone moći da igra u Ligi šampiona.

Ova vest odjeknula je u subotu širom Engleske, kada se saznalo za prave namere Portugalca, a sada je zbog svega rešio da ga "isproziva" bivši igrač Liverpula, Džejmi Karager!

Nekadašnji defanzivac, a sada stručni konsultant na nekoliko televizija, iskoristio je vest o Ronaldovom zahtevu za transfer da natrlja na nos fanovima Mančester junajteda sve ono što je govorio.

Karager je na svom Tviter profilu otkrio šta misli o Ronaldovoj želji da ovog leta napusti "Old Traford".

"Ronaldo je uradio tačno ono što sam mislio da će uraditi. Postizao je golove, ali je učinio da tim bude gori", počeo je Englez.

"Njegov zahtev za transfer je takođe ubio ideju da je odbio Mančester siti zbog njegove ljubavi prema Mančester junajtedu", napisao je Karager, ostavivši i emodži kojim se očigledno podsmehuje velikom rivalu.

Sada ostaje da vidimo hoće li Ronaldo istrajati u svojim namerama ili će Junajted ipak uspeti da ga zadrži, iako će naredne sezone igrati u Ligi Evrope.