Fudbal

ITALIJANI DAJU MILIONE ZA VEZISTU SRBIJE, VEĆ SU SVE DOGOVORILI: Hoće da naprave strašan srpski tandem u sredini!

Autor Nikola Lalović

U Rimu bismo naredne godine mogli da gledamo srpske duele.

Izvor: MN Press

Žoze Murinjo je u Romi već napravio srpsku koloniju pošto je prvo doveo Nemanju Matića, a onda i Mileta Svilara. Uz to se interesuje i za Sašu Lukića, a sada bi u drugom prestoničkom klubu moglo da dođe do transfera Srbina.

Za Lacio već nastupa Sergej Milinković-Savić, a sada italiajnski mediji prenose da je sve lične uslove oko dolaska dogovorio i mladi Ivan Ilić. 

Defanzivni vezista koji je redovno na spisku Dragana Stojkovića Piksija ima nekoliko odličnih sezona u Veroni iza sebe, a sada je dogovorio saradnju sa "nebesko-plavima" do 2027. godine. 

Naravno pita se i Verona koja je bivšeg fudbalera Crvene zvezde platila Mančester sitiju 12.000.000 evra, a uz to postoji glasina da Sitiju pripada četvrtina narednog transfera reprezentativca Srbije.

Nije Lacio jedini klub koji ga želi pošto dolaze ponude i iz Engleske. Brajton je za veliki novac prodao Iva Bisumu Totenhemu i sada hoće da ga zameni Ilićem. Verona ima dugogodišnji ugovor sa njim i sada samo ostaje da se vidi da li će pristati na finansijske uslove koje nude Lacio i Brajton.