To je to?

DA LI JE VREME DA SERGEJ ODE? STIGLA PONUDA OD 60 MILIONA EVRA: Doveli su napadača Mančester sitija, sad hoće i Srbina!

Autor Mladen Šolak

Hoće li oni uspeti da ubede Lotita?

Izvor: MN Press

Arsenal hoće da kupi Sergeja Milinković-Savića (27) i poslao je ponudu Laciju od 55 miliona evra! Međutim, njegov klub je rekao: "Ne" i traži da iz Londona stigne 70 miliona da bi Srbin mogao da ode iz Rima u glavni grad Engleske.

Tim informacijama italijanski "mesađero" najavljuje još jednu rundu pregovora o eventualnom odlasku Milinković-Savića iz kluba u koji je stigao još pre sedam godina i u kojem je stekao status jednog od najboljih vezista Serije A.

Pre nekoliko godina, Mančester junajted je čvrsto "zapeo" da dovede đaka Vojvodine, ali nije uspeo, pa su nedeljama i mesecima u medijima kružile izjave prvog čoveka Lacija Klaudija Lotita da niko ne daje dovoljno novca da bi Sergej dobio "zeleno svetlo". Ostaje da se vidi da li će Arsenal znati da ubedi vlasnika Lacija da pusti svog najdragocenijeg igrača.

"SMS" je u dresu nekadašnjeg šampiona Serije A odigrao čak 294 utakmice, postigao 58 golova, namestio 51 i osvojio Kup Italije 2019, kao i dva Superkupa.

Na dan kada je "isplivala" informacija da Arsenal hoće Sergeja, u dresu "tobdžija" zvanično je predstavljano najnovije pojačanje - Gabrijel Žezus (25). Doskorašnji napadač Mančester sitija došao je u Londonu za obeštećenje od 52,2 miliona evra i od njega se očekuje mnogo, kao što će se mnogo očekivati i od Milinković-Savića ako zaigra sa njim u timu.