AKCIJA CRNO-BELIH

PARTIZAN ZOVE NAVIJAČE NA DRUŽENJE S IGRAČIMA: Crno-bela ljubav se prenosi s kolena na koleno - "Dođite u četvrtak!"

Autor Nebojša Marković

FK Partizan je rešio da pred početak nove sezone organizuje zajedničko druženje navijača sa igračima i članovima stručnog štaba.

Izvor: MN Press

Bliži se početak nove sezone Superlige Srbije! Fudbaleri Partizana takmičenje počinju u subotu 9. jula gostovanjem u Ivanjici protiv ekipe Javora, a da jedva čekaju da sezona startuje, pokazuje i njihova nova akcija.

FK Partizan je rešio da pred početak nove sezone organizuje zajedničko druženje navijača sa igračima i članovima stručnog štaba!

Crno-beli su se oglasili povodom ove akcije.

"Kako bismo svi zajedno pokrenuli 'Parni valjak' u novoj sezoni i gurali ga u svakom narednom kolu do pobeda, pozivamo te da u četvrtak 07.07.2022. godine, zajedno sa svojim najbližima – decom, unucima, prijateljima, rođacima – dođeš na promociju sezonskih ulaznica i zajedničko druženje sa našim igračima, stručnim štabom i šefom Ilijom Stolicom, gde ćeš uz mogućnost zajedničkog fotografisanja imati priliku i da kupiš sezonske ulaznice za sve tribine", stoji u objavi FK Partizan.

Akcija "S kolena na koleno" biće organizovana u četvrtak od 12.55 na južnoj strani stadiona Partizana, pored crno-belog parnog valjka. Cene sezonskih karata su sledeće:

  • Jug 4.000 dinara, cena sa poputom 3.000 dinara
  • Istok 6.000 dinara, cena sa popustom 5.000 dinara
  • Zapad bočni delovi tribina, 7.000 dinara, cena sa popustom 6.000 dinara
  • Zapad ulaz E je porodična tribina, cena sezonske ulaznice za dete do 12 godina je 2.000 dinara
  • Zapad centar 8.000 dinara, cena sa popustom 7.000 dinara.

Takođe, popusti prilikom kupovine sezonskih ulaznica postoje za vlasnike prošlogodišnjih sezonskih ulaznica, studente i srednjoškolce, za dame i porodice.