Fudbal

"ŠAMPIONI!" ORI SE NOVIM SADOM, VOŠA SPREMNA ZA NOVU SEZONU: Novi igrači i trener već oduševili navijače

Autor Milutin Vujičić

Vojvodina novu sezonu Superlige najavila lepom promocijom u centru Novog Sada.

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Više stotina Novosađana okupilo se večeras ispred Vladičanskog dvora u centru Novog Sada kako bi podržalo Vojvodinu pred početak nove sezone Superlige.

Iza "lala" je vrlo loša godina, zauzeto je tek sedmo mesto na tabeli, a sa novim stručnim štabom i rukovodstvom očekuje se iskorak u svakom smislu. I pre nego što je dobila šansu da rezultatski popravi utisak, Vojvodina je odlučila da poradi i na marketingu, tako da su se prvotimci družili i fotografisali sa najmlađima, ali ne samo to.

Vojvodina želi da ima znatno veću podršku na "Karađorđu" ove sezone, tako sa su navijačima i simpatizerima podeljene ulaznice za prvi meč u novoj sezoni protiv Napretka (nedelja, 20.00).

Navijačima i najmlađima predstavio su se novi trener Milan Rastavac i skoro svi prvotimci Vojvodine. Imali su vremena za fotografisanje i autograme nakon teških priprema u Sloveniji, ali i vrlo uspešnih. Rezultati su bili solidno, opšti utisak još bolji, tako da nije nikakvo iznenađenje što tinja optimizam pre nego što se lopta zavrti na srpskim terenima ovog vikenda.

Uz dobro poznate pesme, i replike pehara, Vojvodina je tako pozvala navijače da joj veruju pošto se u narednoj sezoni očekuje najmanje ulazak u Evropu, a oni malo smeliji bi u jednačinu ubacili i pehar.

Podsetimo, Vojvodina je ovog leta napravila veliku rekonstrukciju tako da je novi sportski direktor doveo igrače poput Nemanje Nikolića, Iva Barajea, Lazara Carevića...