Car!

GOSPODIN! IGRAO POLUFINALE LIGE ŠAMPIONA, A LETUJE KAO OBIČAN ČOVEK: Umesto jahte - kantica za pesak i pasulj na plaži!

Autor Nikola Lalović

Vezista španskog Viljareala Manu Trigeros je oduševio navijače slikama sa letovanja.

Izvor: Instagram/screenshot/manutrigueros_14

Manu Trigeros je sa svojim Viljarealom imao sjajnu sezonu. Bili su hit u Evropi i stigli do polufinala Lige šampiona, a dok bi većina fudbalera takav uspeh proslavila skupim letovanjima i slikanjem na jahtama, Trigeros nije takav.

On je lokalni momak koji je ponikao u Viljarealu i od 2012. godine je deo prvog tima. Do sada je odigrao preko 400 mečeva za Viljareal a nakon naporne sezone je navijače oduševio slikama sa letovanja. 

Na jednoj slici se vidi da je on na javnoj plaži blizu Viljareala sa ćerkicom, uz klasičnu porodičnu "opremu" za plažu - kanticu za pesak i igračke. 

"Ne volim da stavljam fotografije jahti i sličnog na svoj profil. Uživao sam u ovom letu kao niko drugi", rekao je Trigeros novinarima. 

A navijači i saigrači su posebno reagovali na njegovu drugu sliku sa letovanja. Trigeros se slikao sa čašom vina, ali i sa tanjirom pasulja ispred sebe. S obzirom na temperature u Španiji niko nije mogao da veruje da je izabrao taj obrok i saigrači su mu uputili niz šala u komentarima,. 

"Fotografija na kojoj jedem pasulj u Talaveri usred toplotnog udara izazvala je veliku pažnju, ali moja mama pravi jako dobar pasulj", objasnio je 30-godišnji Trigeros.