NEMA ŠALE S NJIM

DIKTATURA U JUNAJTEDU: TEN HAG UVEO 5 ŽESTOKIH PRAVILA! Igrače će ovo nervirati - jedna greška se NAJSTROŽE kažnjava!

Autor Nebojša Marković

Erik ten Hag nema nameru da dozvoljava igračima Mančester junajteda da se ponašaju kako oni žele.

Izvor: YouTube/Manchester United/Printscreen

Erik ten Hag je ovog leta preuzeo Mančester junajted sa zadatkom da oporavi posrnulog giganta posle najslabije sezone u Premijer ligi u poslednjih 30 godina.

Slavni engleski velikan je daleko od svojih najboljih dana pod serom Aleksom Fergusonom, a sa dolaskom Holanđanina je najavljena i velika promena kulture unutar kluba koju bi on trebalo da sprovede. A sad je poznato i šta će Ten Hag tačno promeniti!

Ima doskorašnji trener Ajaksa dosta problema od dolaska u Junajted - od nedovoljno brzog dovođenja pojačanja do želje Kristijana Ronalda da već ovog leta praktično na silu napusti "Old Traford".

A sada "Miror" piše da je Ten Hag uveo pet strogih pravila za igrače Junajteda. Pre nego što su otišli na dve i po nedelje dugu turneju po Tajlandu i Australiji, Ten Hag je igračima poručio da će "platiti visoku cenu ako prekrše pravila".

Britanski list je otkrio i da je prvo pravilo ujedno i ono zbog kojeg će najstrože kažnjavati - ako se sazna da je neko medijima odavao informacije iz svlačionice, biće praktično izbačen i ostavljen sa strane, daleko od terena.

Drugo pravilo se tiče kašnjenja. Igrači koji budu kasnili na treninge ili sastanke, nezavisno o njihovom statusu u timu, takođe će morati da budu kažnjeni.

Treće pravilo kaže da igrači ne smeju da piju alkohol tokom nedelje u kojoj imaju takmičarske utakmice, kako bi bili maksimalnjo spremni. Četvrto pravilo se tiče ishrane, koju Ten Hag želi da ima pod kontrolom.

Kako se navodi, igračima Junajteda će klupski kuvari pripremati obroke, kako igrači ne bi imali vlastito osoblje koje nije pod kontrolom kluba. Navodno, Ten Hag je promenio izbor jela koja će se služiti u klubu, s naglaskom na ribu i povrće kojih je ranije bilo manje.

Svaki igrač će dobiti plan ishrane i jednom mesečno će biti testiran kakav je njegov indeks telesne mase. I na kraju, peto pravilo je više poput saveta - da se igrači uvek prvo obrate Ten Hagu ako imaju bilo kakav problem, a ne da zovu svoje menadžere...