POZNATO

ZVEZDA PRECRTALA TROJICU IGRAČA ZA SUPERLIGU! Objavljen spisak za start takmičenja - oni nisu na Stankovićevoj listi!

Autor Nemanja Stanojčić

Za utakmicu sa Radničkim na spisku nije nekoliko igrača...

Izvor: FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić/MNPress

Crvena zvezda objavila je spisak igrača za meč sa Radničkim iz Niša, a na njemu nema Rišaira Živkovića (25), Aksela Bakajoka (24), Miloša Gordića (22) ni Vuka Bogdanovića (20).

Činjenica da njih nema na listi Dejana Stankovića može da znači i da ne računa na njih, ali u isto vreme postoji mogućnost da budu naknadno dodati, jer spisak može da se promeni za sledeće kolo.

Živković je na pripremama postigao i spektakularan gol, očekivalo se da će dobiti šansu, mada to nije slučaj, bar za ovaj meč. Što se Bakajoka tiče nije se do sada dobro pokazao i ne bi bilo iznenađenje da napusti klub u narednom periodu.

Takođe, kada su golmani u pitanju licencirani su Milan Borjan, Zoran Popović i Nikola Vasiljević, a među defanzivcima nema Vuka Bogdanovića. Interesnatno je da su na spisku i dvojica supertalentovanih mladih igrača Vladimir Lučić i Stefan Leković.

Ovo je spisak Zvezde za meč sa Radničkim: Borjan, Popović, Vasiljević, Bukari, Dragović, Eraković, Ivanić, Kanga, Katai, Kangva, Krstičić, Leković, Lučić, Ben, Motika, Mustafa, Nikolić, Ohi, Pavkov, Pićini, Rodić, Sanogo, Srnić, Stanić, Stanković, Gobeljić, Pankov.