Fudbal

OVAJ GOL JE OTVORIO NAJBITNIJU SEZONU SRPSKOG FUDBALA: Timovi jure 20.000.000 evra i Evropu, a mreže se tresu! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Počela je nova sezona Superlige, a posle 40 minuta igre dobili smo i prvi pogodak!

Izvor: Arena Sport 1/Printscreen

Krenula je i nova sezona Superlige Srbije, a prvi gol delo je fudbalera Voždovca! Prošla sezona počela je takođe golom Voždovca, tada je strelac bio Nemanja Milojević, a sada je prvi u sezoni mrežu tresao Stefan Hajdin. 

U meču sa Novim Pazarom čekalo se do 43. minuta da se zatresu mreže, a onda je dosuđen korner za Voždovac. Igru je iz ugla ubacio je Edin Ajdinović, a na prvoj stativi najviši u skoku je bio Stefan Hajdin.

Bivši bek Crvene zvezde i Spartaka je sjajnim udarcem poslao loptu u suprotni ugao gola i čuvar mreže Novog Pazara Filip Kljajić ništa nije mogao. Pogledajte prvi gol ove sezone u Superligi:

Ova sezona je ubedljivo najbitnija otkako se igra prvenstvo Srbije. Šampion će na kraju sezone dobiti priliku da direktno ode u Ligu šampiona, vicešampion će ići u kvalifikacije za Ligu šampiona, a čak pet timova će dobiti priliku da igra u Evropi.

Jedan direktno u Ligi šampiona, jedan u kvalifikacije za Ligu šampiona, jedan u kvalifikacije za Ligu Evrope, a dva u kvalifikacije za Ligu konferencija. 

Direktan plasman u Ligu šampiona donosi najmanje 20.000.000 evra profita, tako da šampionska titula nikada nije bila bitnija u Superligi.