Veliko pojačanje

"PAKOVAO" GOLOVE MESIJU, RONALDU I ZLATANU, SAD DOŠAO KOD VLAHOVIĆA: Argentinski "mađioničar" stigao da asistira Srbinu!

Autor Nikola Lalović

Dušan Vlahović će naredne sezone imati mnogo lakši posao napred jer će iza sebe imati pravog majstora.

Izvor: Profimedia

Ovo se dugo čekalo, a sada je zvanično. Iskusni vezista iz Argentine Anhel Di Marija novi je fudbaler Juventusa nakon što je potpisao ugovor sa "starom damom".

Zvanično je objavljeno da se obavezao na jednogodišnju saradnju, a on dolazi posle čak sedam godina provedenih u redovima Pari Sen Žermena. 

Ovaj 34-godišnjak je u PSŽ-u postao najbolji asistent u istoriji kluba i upisao je preko 200 asistencija u Parizu, čime je oborio rekord koji je ranije držao Safet Sušić. 

"Veoma sam srećan. Ovo je novi izazov za mene. Već od prvog trenutka sam video da su ovde svi velika porodica. Drago mi je što sam ovde", rekao je Di Marija.

Iskusni vezista sada će nakon što je u PSŽ-u asistirao asovima poput Zlatana Ibrahimovića, Edinsona Kavanija i Kilijana Mbapea sada dodavati lopte Dušanu Vlahoviću

Sjajni Argentinac koji će u Juventusu nositi broj 22 u reprezentaciji i PSŽ-u je igrao sa Lionelom Mesijem, a sa Kristijanom Ronaldom je sarađivao u Real Madridu.