Nezgodno

JUNAJTED DAJE 50.000.000 EVRA ZA NAJNIŽEG ŠTOPERA U PREMIJER LIGI: Cela Engleska se pita kako će da čuva Mitrovića!

Autor Nikola Lalović

Mančester junajted želi da pojača sve linije tima pa i odbranu, a prva meta je Lisandro Martinez.

Izvor: Profimedia/Photo by Mutsu Kawamori/AFLO

Mančester junajted traži pojačanja za narednu sezonu, a mnoga od njih Erik ten Hag želi da dovede iz Ajaksa. Jedan od igrača koje hoće da sa sobom povede u Englesku je i Lisandro Martinez.

Štoper Ajaksa košta 50.000.000 evra, a mnogi se pitaju kako će uspeti da se prilagodi u Premijer ligi s obzirom da je visok samo 175 centimetara. U slučaju da stigne u Junajted bio bi ubedljivo najniži štoper u ligi!

Ipak engleski mediji se pitaju kako bi on uspeo da se nosi sa visokim i korpulentnim napadačima poput Aleksandra Mitrovića. Napadač iz Smedereva je viši od Argentinca 14 centimetara, ali nije najviši špic u Engleskoj.

Erling Holand koji je stigao u Mančester siti visok je 194 centimetra, tu je Kris Vud iz Nukasla koji je visok 191 centimetar, a sa Bornmutom u ligu ulazi 196 centimetara visoki Kifer Mur!

Ipak, iako je nizak argentinski defanzivac je zapravo jao dobar u skoku, pa je tako prošle sezone dobio čak 79 vazdušnih duela, četiri više od Harija Megvajera koji je najbolji skakač u ekipi Junajteda.