Kako se čini?

NOVI DRES CRVENE ZVEZDE OVAKO IZGLEDA U AKCIJI: Pruge sitnije, a sponzor na ĆIRILICI - da li vam se sviđa nova oprema?

Autor Dušan Ninković

Fudbaleri Crvene zvezde su na prvom meču u sezoni premijerno obukli nove dresove.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su protiv Radničkog iz Niša odigrali prvi meč u novoj sezoni, a taj susret poslužio je šampionu Srbije i kao premijera novih dresova. Nakon nekoliko sezona pauze, crveno-beli su rešili da promene stil i svoje navijače iznenade drugačijim izgledom dresova.

Ovogodišnja prva garnitura opreme ima nešto "sitnije" odnosno uže pruge, pa je tako na prednjoj strani dresa primetno pet crvenih linija. One su na nekoliko mesta ukrašene zlatnom bojom koja označava još jednu uspešnu sezonu u klupskoj istoriji. Podsećamo, crveno-beli su i prethodne godine osvojili duplu krunu.

Pored užih pruga na prednjoj strani dresa primetno je i da je naziv glavnog klupskog sponzora nešto drugčaiji nego ranije. Ogromno belo polje koje je prethodnih sezona smetalo navijačima sada je nešto manje, čini se na prvi pogled. Takođe, ime ruske firme ispisano je ćirilicom, što prethodnih godina nismo imali prilike da vidimo.

Pogledajte kako izgledaju novi dresovi:

Zadnja strana dresa je poptuno bela sa crvenim detaljima u vidu brojeva i prezimena igrača, a večeras Zvezda uz novi dres kombinuje crveni šorts i crvene štucne. Ujedno, to je i kombinacija u kojoj navijači najviše vole da gledaju Zvezdu.

Ostaje da se vidi kakve će biti ostale varijante dresova koje će Zvezda nositi tokom ove sezone, a sudeći po prethodnih nekoliko godina saradnje sa kompanijom Makron, proizvođač sportske opreme priprema više zanimljivih garnitura. Prethodnih sezona smo Zvezdu videli u replici čuvenog "Beobanka" dresa, zatim u dresu koji je imao orla kako bi podsećao na grb Srbije,...

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt