ŠTA BI?

NAJVEĆI PROMAŠAJ U ISTORIJI - KAKO OVO NIJE GOL!? Fudbaler počeo da slavi, a onda ga je šokirao SAIGRAČ! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Teško je objasniti šta se ovde dogodilo..

Izvor: Twitter/screenshot/xGPhilosophy

Svašta smo viđali na fudbalskim terenima, ali je zaista teško objasniti kako ovo nije bio gol!? Neverovatna situacija dogodila se u Kanadi, snimak je postao viralan i svi su ostali u šoku zbog dešavanja na utakmici između Valura i Vanderersa.

Igrao se 18 minut kada je domaći tim krenuo u napad, Alesandro Riđi je posle povratne lopte dobro reagovao, poslao je loptu u gol i čekao se samo momenat kada će preći liniju, a onda je njegov saigrač napravio glupost veka...

Napadač Akio Vilijams je, verovatno, želeo da proslavi pogodak i da zakuca loptu u gol, umesto toga je sprečio pogodak! Izbio je loptu sa linije pre nego što je ona punim obimom prešla. Sudije su pokazale da pogodak nije priznat, a to je šokiralo igrače i jednog i drugog tima.

Niko nije mogao da veruje šta je Vilijams uradio. Umesto čistog gola, reakcijom u maniru najboljih denzivaca je sprečio gol saigrača. Svi su ostali zabezeknuti, Riđi je prvi prišao sudiji da se žali, mada je ubrzo i on odustao kada je shvatio da je za sve kriv njegov saigrač.

Ako ništa drugo, Valur je došao do pobede golom Mosesa Dajera u 84. minutu pa je tako upisao tri boda. Snimak je postao pravi hit, pa je i klub reagovao na društvenim mrežama.

"Hej, Tviteru, jel možeš da izbrišeš ovaj snimak", napisali su iz Valura. Njihov klub je, bar na kratko, postao poznat, ali će se o ovom potezu pričati u narednim danima.