NIJE LEPO TO ŠTO LAŽEŠ

UHVAĆEN U LAŽI! "ZVER" IZ NORVEŠKE NE ZNA NI KO MU JE IDOL: Potpisao za Siti, pa morao da izmišlja zbog Ronalda!

Autor Milutin Vujičić

Erling Holand je pokušao da se dopadne navijačima Mančester sitija tako što je čak i izmišljao ko su mu idoli.

Izvor: YouTube/ESPN FC/Screenshot

Norveški napadač Erling Holand stigao je ovog leta iz Dortmunda u Mančester siti za oko 80 miliona, a sve pošto se duže od godinu dana nagađalo u kojoj će bogatoj sredini nastaviti karijeru.

Spominjao se često i gradski rival Mančester junajted, da bi na kraju Holand izabrao Siti - navodno zbog oca Alfa Ingea koji je prethodno nosio dres "građana". Mnogi sumnjaju u njegovu ljubav prema Sitiju, a čini se da je Holand pokupio dobre PR trikove kako bi uverio navijače da je iskren...

Tako je Holand prvo "pljuvao" Mančester junajted na predstavljanju pred navijačima Sitija, dok je potom govorio i o svojim idolima, a gle čuda baš jedan od njih je legenda kluba za koji će igrati narednih pet godina.

"Imam mnogo dresova Aguera, tako da mi je i on idol...", rekao je Holand, da bi ubrzo bio uhvaćen u laži.

Navijači su lako "iskopali" intervju od pre dve godine dok je Holand još bio igrač Dortmunda, a tada je takođe upitan da govori o svojim idolima. Rekao je da samo dvojicu igrača može da nazove tim imenom, tako da je govorio samo o Kristijanu Ronaldu i Zlatanu Ibrahimoviću.

Jedan je legenda Mančester junajteda, i sada je blizu odlaska sa "Old Traforda", dok je drugi proveo skoro dve sezone u dresu "crvenih đavola" i pomogao je u osvajanju Lige Evrope.

Nije nikakav problem što su idoli Holandu, ali da se ne zameri navijačima Sitija...