POGLEDAJTE

NEĆETE VEROVATI KAKVE CIPELE NOSI FUDBALER BARSE: Vezistu svi prozivaju zbog ove fotke - "Jesu ti to ženine?"

Autor Nebojša Marković

Serhio Buskets je privukao pažnju svojim izborom obuće.

Izvor: Twitter/@Thiago6/Printscreen

Fudbaleri Barselone u ponedeljak su se priključili pripremama katalonskog kluba za novu sezonu nakon produženog odmora koji su zaslužili igrajući za reprezentaciju.

Pojedini igrači su imali sedam dana duži odmor, a kada su se okupili, rešili su i da se dobro provedu. Ipak, Serhio Buskets je tom prilikom privukao pažnju navijača zbog svoje odevne kombinacije.

Serhio Buskets je bio na večeri sa Đordijem Albom, Tijagom Alkantarom i njihovim "lepšim polovinama". Ipak, kada su rešili da se zajedno fotografišu, verovatno nisu ni slutili šta će svima zapasti za oko.

Brojni navijači su na društvenim mrežama ostali u šoku kada su videli kakve je cipele Buskets nosio, pa su ga odmah potom i ismevali.

Cipele zaista izgledaju neobično, a mnogi su se u komentarima našalili da Buskets mora da je zamenio cipele sa svojom suprugom.


Ovu fotografiju je na svom Tviter profilu objavio Tijago Alkantara, koji se u međuvremenu vratio u Liverpul na početak priprema za novu sezonu. Inače, na početku priprema Liverpula u centru pažnje je bio Darvin Nunjez, koji se blamirao promašajima.