STRAŠNO!

DOŠAO NA PRIPREME, PA SAZNAO DA IMA TUMOR! Marko na pregledu dobio UŽASNU vest, iz kluba poručuju - "Svi smo uz njega"

Autor Nemanja Stanojčić

Marko RIhter morao je da napusti pripreme nemačkog tima jer ima tumor na testisima.

Izvor: Profimedia

Marko Rihter (24) morao je da napusti pripreme Herte jer je saznao da ima tumor na testisima. Informaciju je potvrdio nemački klub, uz jasnu poruku da ima punu podršku svih.

Nemački napadač je došao na pripreme sa klubom i tamo mu je na pregledima ustanovljen tumor, tako da će odmah otići na operaciju kako bi se hirurškim putem to otklonilo.

"Marko neće biti sa nama neko vreme. Otići će na operaciju tumora na testisima, a kompletna dijagnoza tek treba da se postavi. Objavićemo dodatne informacije kada ih budemo imali, do tada molimo sve da poštujete njegovu privatnost. Našem igraču sa brojem 23 želimo brz oporavak", navodi se u saopštenju kluba.

Ubrzo se oglasio i sportski direktor Fredi Bobić.

"Rihter ima punu podršku svih ljudi u klubu u ovoj situaciji. Nadamo se da će se oproaviti i vratiti u tim što je pre moguće", poručio je Bobić.

Rihter je u Berlign stigao iz Augzburga i na 22 meča za Hertu dao je pet golova. Igrao je za mlađe kategorije nemačke reprezentacije, bio je deo tima i na Olimpijskim igrama u Tokiju. Njegov prinudni izostanak primoraće trenera Sandra Švarca da pruži veću minutažu drugima, među njima je i Stevan Jovetić.

Tagovi