PORUKA!

PODGORIČANI SLAVE, ALBANCI BESNE - "IDEMO U SRBIJU!" Navijači Budućnosti objavom oduševili Srbe i razljutili protivnika!

Autor Nemanja Stanojčić

Navijači Budućnosti novom objavom su iznervirali protivnika u Ligi konferencija...

Izvor: Instagram/screenshot/varvari_podgorica

Fudbaleri Budućnosti savladali su Lapi u Ligi konferencija (2:0) i u revanšu idu po potvrdu trijumfa i prolaska u narednu rundu. Na gostovanju timu sa tzv. Kosova biće "vrelo", posebno posle svih dešavanja.

Pred revanš popularni "Varvari" na društvenim mrežama istakli su objavu na kojoj jasno stavljaju do znanja rivalu da dolaze u Srbiju na meč, a to je još jednom iznerviralo Albance. Već je najavljen "paklen" doček.

"Pozivamo mobilizaciju celog albanskog naroda, ne samo navijača Lapija. Uprava kluba odlučila je da ulaznice za revanš prodaje po pristupačnim cenama da bi stadion bio pun. Želimo da odgovorimo svima onima koji su u Podgorici pokazali mržnju ne samo prema nama, nego prema celom albanskom narodu", navodi se u saopštenju Lapija.

Podsetimo, na meču u Podgorici pristalice domaćeg kluba "peckale" su goste, pa su tako na jednoj tribini istakli karikaturu Hogara, Albanca i Koze, na transparentu je pisalo "Onamo braćo, spremajmo hod", pa su im na kraju meča pevali "Idemo u Srbiju".

Revanš meč na programu je 14. jula u Prištini.