POGLEDAJTE

"IZGLEDA KAO IZBACIVAČ, A NE FUDBALER": Čuvenog beka Liverpula dugo nismo videli, a onda je iznenadio na TV-u! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Norveški fudbaler Rise ne liči više na onoga igrača koji je "špartao" po terenu.

Izvor: Twitter/screenshot/BBCMOTD

Jon Arne Rise fudbalsku karijeru završio je 2017. godine u niželigaškom Rolonu, a navijači u Engleskoj, u kojoj je ostavio najdublji trag, nisu ga videli punih osam godina otkako je nastupao za Fulam i nije se pojavljivao od saobraćajne nesreće.

Rise se pojavio posle meča drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva za žene između Engleske i Norveške (8:0). Njegova reprezentacija je doživela blamažu, a Rise je gostovao na Bi-Bi-Siju kao stručni konsultant i time iznenadio brojne navijače svojim izgledom.

U prvi mah ga nisu prepoznali, a kada je potpisan - na Tviteru su počeli da se ređaju komentari. "Šta mu se desilo", "ko je ovaj izbacivač", "deluje kao da će svakog trenutka tražiti ličnu kartu" i slični podrugljivi...

Rise se pošteno "raširio" od kada je prestao da se bavi fudbalom. Nije se samo ugojio, nego je vidljivo i da je mnogo krupniji, verovatno je prethodno išao u teretanu, dok su tu i tetovaže po rukama. Ipak, teško da bi neko mogao da nasluti da je nekada bio brzonogi mršavac koji je najbolje dane karijere proveo u Liverpulu.

Pogledajte kako sada izgleda Jon Arne Rise!