VELIKI TRANSFER

BOMBA U SUPERLIGI - TALENAT PRODAT ZA 2.500.000€! Zvezda ga htela svim silama, a Mihajlo odlazi u RUSIJU!

Autor Nebojša Marković

Mihajlo Banjac je prema pisanju medija ostvario transfer iz TSC-a u ruski Krasnodar!

Izvor: MN Press

Kakva "bomba" je odjeknula u Bačkoj Topoli! Zvezda TSC-a i Superlige Srbije odlazi u inostranstvo i to pravo u Rusiju.

Mihajlo Banjac je dugo bio meta nekolicine klubova, među njima i Crvene zvezde, ali sada je potpisao za Krasnodar i to u transferu koji bi mogao da vredi 2.500.000 evra, piše "Sportski žurnal"!

Fenomenalan početak leta za mladog Mihajla Banjca. Ovaj 22-godišnji ofanzivac je postigao najlepši gol u prvom kolu Superlige, majstorijom iz slobodnog udarca. A već sada je na red došao odlazak iz Srbije.

Kako se navodi, Banjac je u Krasnodar prešao u transferu čija je inicijalna vrednost 1.600.000 evra. Klubu iz Bačke Topole bi moglo da pripadne još 900.000 evra uz sve bonuse i procente, ukoliko budu bili ostvareni.

TSC je već dugo imao problema da odbija ponude klubova za Banjca, imajući u vidu da je talentovani fudbaler svojim partijama privlačio sve više pažnje. U januaru ga je Zvezda želela u svojim redovima, ali nije uspela da ga dovede.

Pored njih, i Anderleht i Slavija iz Praga su bili zainteresovani, a kada nisu uspeli, TSC je sa njim produžio ugovor do leta 2024. godine.

To je verovatno uticalo i da se malo podigne visina transfera, pa posle još šest meseci u Bačkoj Topoli, Banjac sada odlazi u Rusiju. Inače, Banjac je u TSC stigao 2020. godine iz Inđije. A evo kako je Banjac nedavno oduševio sve u srpskom fudbalu: