GOTOVO!

BOMBA NA MARAKANI - ZVEZDA RASKINULA UGOVOR S ITALIJANOM! Došao pre 6 meseci kao veliko pojačanje, a već je OTIŠAO!

Autor Nebojša Marković

Kristijano Pičini više nije igrač Crvene zvezde!

Izvor: MN Press

Neočekivana vest iz Ljutice Bogdana!

Crvena zvezda je raskinula saradnju sa Italijanom Kristijanom Pičinijem, koji je sada postao slobodan igrač!

Biće ovo angažman za zaborav za fudbalera koji je sve žestoko razočarao u Beogradu, otkako je stigao je u redove crveno-belih u zimskom prelaznom roku.

Posle samo šest meseci u klubu i loših partija, Pičini i Zvezda su sporazumno raskinuli ugovor.

Stigao je Pičini zimus u Zvezdu kao slobodan igrač, kao nekadašnji igrač Valensije i čak član reprezentacije Italije. Dobio je priliku da se u prvih šest meseci privikne na srpski fudbal i postane rešenje na mestu desnog beka.

Ipak, nije se uklopio u sistem Dejana Stankovića, koji očito nije bio zadovoljan ni partijama ni zalaganjem 29-godišnjeg Italijana.

"Hvala Kristijanu na profesionalnom odnosu prema klubu. Reč je o veoma kvalitetnom igraču, koga je zadesila teška povreda i još nije uspeo da se vrati na nivo na kom je bio. Odigrao je dobru polusezonu, našao se i na spisku italijanske reprezntacije u junu, ali tempo je u ovom trenutku prejak. Shvatili smo da ni pored dobro odrađenih priprema ne može da bude u top formi za kvalifikacije za Ligu šampiona, njemu je bilo jasno da ne može da pomogne klubu na način na koji želi i odlučili smo se za sporazumni rastanak. Bio je veoma fer prema klubu, pa nećemo imati nepredviđenih izdataka. Pićiniju želimo sve najbolje u nastavku karijere", rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.