PROVERA

ZVEZDA ODIGRALA MEČ U TAJNOSTI, "OTPISANI" SE NAMEĆE STANKOVIĆU: Crveno-beli slavili, Dejan video na koga može da računa

Autor Nemanja Stanojčić

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su ubedljivu pobedu protiv Studentskog grada. Strelci su bili Živković, Mustafa, Lučić i Ben.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda odigrala je prijateljski meč u tajnosti i ostvarila je pobedu protiv Studentskog grada (4:0). Dejan Stanković dao je priliku igračima koji nisu dobili minutažu na startu sezone, što su pojedinci iskoristili.

U ubedljivom trijumfu crveno-belih u strelce upisali su se Rišairo Živković, Ibrahim Mustafa, Vladimir Lučić i El Fardu Ben.

"Igrači koji su nastupali danas pokazali su od prvog minuta želju da se nametnu stručnom štabu i potvrdili su još jednom da je svaki fudbaler ravnopravan član prvog tima", navodi se u objavi kluba uz snimak postignutih golova.

Bilo je dosta spekulacija u poslednje vreme oko sastava tima, posebno zbog odluke da Živković i Aksel Bakajoko ne budu na spisku za prvi meč sa Radničkim. Bakajoko će izvesno napustiti klub, otišao je i Kristijan Pićini, tako da ostaje da se vidi šta će biti sa Rišairom.

Za to vreme Stanković priprema tim za naredni meč u Superligi i duel sa Kolubarom koji je na programu u subotu (20.00 časova) na stadionu "Rajko Mitić".