ZANIMLJIVO

HOĆE LI PARTIZAN DOVESTI NOVOG NAPADAČA? Stolica progovorio o Rikardu i transferima: Moramo da se ponašamo razumno!

Autor Nemanja Stanojčić

Ilija Stolica pričao je o transferima i dolasku napadača posle odlaska Marka Milovanovića.

Izvor: MN Press/Youtube/FK Partizan

Hoće li Partizan dovesti novog napadača posle odlaska Marka Milovanovića? To je pitanje koje postavljaju mnogi navijači, a to su novinari pitali Iliju Stolicu.

Na konferenciji za medije pred meč sa Radničkim šef struke crno-belih pričao je o toj temi.

"Imamo jako puno kvalitetnih igrača u napadu, primetili ste da smo i na pripremama rotirali dosta igrača koje već imamo. Toj ulozi mogu da odgovore skoro svi naši igrači iz ofanzive. Na koji način, u kojoj meri, zavisiće od protivnika. Rikardo ima podršku već sada, tu je i Baždar koji je u konkurenciji za tu poziciju, pokazuje da možemo da računamo na njega. Procenjivaćemo u hodu", rekao je Stolica.

Nastavio je u istom dahu.

"Za sada je ovo što imamo dovoljno kvalitetno, napredujemo i rastemo zajedno. Ako bude potrebe nećemo ulaziti u stvari koje će opterećivati klub. Moramo da se ponašamo razumno u okvirima onoga što je nama dostupno. Naša je odluka i ideja da se oslanjamo i na svoju decu, moramo da pravimo prostor i za njih."

Potom je progovorio i o novom krilnom fudbaleru Fuseniju Dijabateu.

"Svi mi bismo želeli da kvalitetni igrači budu u konkurenciji, normalno je i za mene da bude sa nama. Putovaće sa nama u Niš, da li će da bude u timu, videćemo. Treba da vidi kako funkcionišemo, kakvi su sastanci. Imamo tu jezičku barijeru, zato je važno da bude tu, da mu se lakše u toj grupi koja je oko njega objasni sve,da mu se približe ti zahtevi koji su možda novi za njega", zaključio je Stolica.