FOTO

OVA FOTOGRAFIJA OTKRIVA GDE IDE RONALDO? Jedan znak ga ODAO dok ga zovu Saudijci za 300 miliona evra!

Autor Mladen Šolak

Sada je sve poznato!?

Izvor: Twitter/ManUtd

Dok se iščekuje konačni rasplet sage oko Kristijana Ronalda i njegovog neostanka u Mančester junajtedu, jedan detalj nagovestio je gde će Portugalac igrati sledeće sezone. U pitanju je šorts na fotografiji koju je "CR7" objavio iz teretane i u pitanju je zvanični deo opreme Junajteda.

Upravo u tom znaku mnogi su uočili dokaz da će Portugalac ostati na Old Trafordu, uprkos navodima da bi mogao da ode u Bajern umesto Roberta Levandovskog ili u Čelsi, za šta su sve manje šanse. Takođe, ove nedelje je snažno odjeknula i vest da Ronalda zovu i Saudijci i da mu nude neverovatnu platu od čak 300 miliona evra.

Dok se Ronaldo priprema u teretani, menadžer Junajteda Erik Ten Hag je sa azijske turneje ekipe poručio da bi voleo da Portugalac ostane i sledeće sezone. "Planiramo sezonu sa Kristijanom Ronaldom i to je to. Radujem se radu sa njim. Kristijano nije na prodaju, on je u našim planovima i želimo da zajedno ostvarimo uspeh", poruka je holandskog stručnjaka koji je ovog leta preuzeo posrnule "crvene đavole".

Ten Hag je otkrio i da je obavio razgovor sa Ronalkdom i da su našli zajednički jezik. O čemu su pričali zadržao je za sebe, ali sudeći prema jučerašnjoj Kristijanovoj fotografiji - možda je zaista uspeo da ga ubedi da ostane, pa čak i ako to znači da igra u Ligi Evrope.

Ronaldo je ovog leta dobio dozvolu da ne putuje sa ekipom na turneju po Aziji, zbog "porodičnih razloga". Uz isto obrazloženje je propustio i čitavu nedelju na treninzima ekipe, koja je u međuvremenu otišla na Tajland i u Australiju, gde će odigrati pripremne mečeve u Melburnu i Pertu.