Burno!

TEŠKO JE KAD IMAJU JEDAN-DVA-TRI PENALA! Burna izjava iz Niša: Svirao za Partizan, a voleo bih da vidim da li bi za nas!

Autor Dušan Ninković

Trener Radničkog iz Niša Tomislav Sivić dao je izjavu nakon derbija protiv Partizana.

Izvor: Arena sport/screenshot

Fudbaleri Radničkog i Partizana remizirali su u Nišu, a trener domaćeg tima Tomislav Sivić bio je veoma ljut nakon tog susreta. Iskusni strateg je u prvoj izjavi nakon derbija drugog kola prokomentarisao ceo meč protiv crno-belih, uz poseban osvrt na penale.

Iako je istakao da tokom poslednjih šest meseci, od kako se vratio u srpski fudbal, ne komentariše suđenje, danas je to morao da uradi. Sivić tvrdi da drugi penal za Partizan sigurno nije postojao!

I pored toga što je njegov tim vodio 3:1, a nije stigao do pobede, on je zadovoljan predstavom koju su prikazali i smatra da je teško igrati kada protivnik dobija koliko god mu je potrebno!

"Ja sam zadovoljan šta je moj tim pokazao. U šest dana smo odigrali utakmice protiv dva najbolja tima i na najbolji način smo prezentovali ono što hoćemo da radimo u predstojećoj sezoni. Mislim da smo zaslužili pobedu. Nisam za šest meseci rekao reč o sudijama, ali je teško kada znate da će protivnik imati jedan, dva, tri penala, koliko mu je potrebno. To je jako teško apsorbovati. Čestitam mojim igračima. Odigrali smo sjajnu utakmicu i treba da se bavimo fudbalom kako nam se ovo više ne bi dešavalo. Čestitam i Partizanu, želim im sve najbolje. Mislim da su penali suviše lagano svirani, ovaj drugi sigurno nije bio. Nit se gleda VAR... Dosta sam svež u ovim stvarima, nisam naviknut. Voleo bih da vidim da li bi se sviralo za Radnički u istoj situaciji", zaključio je Sivić.

Podsećamo, Partizan je do boda u nišu stigao pogotkom Rikarda Gomeša sa bele tačke u 97. minutu, a pre toga je i Bibars Natho u 13. minutu na isti način postigao gol za 1:1.

Pogledajte izjavu trenera Radničkog: