BURNO!

KAPITEN PARTIZANA ZGRABIO RIVALA - ZAMALO TUČA U NIŠU! Zbog ovog poteza je nastala LUDNICA, na udaru i sudija (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Posle poteza Saše Zdjelara nastao je haos u Nišu.

Izvor: Arenasport/printscreen

Partizan i Radnički završili su meč remijem (3:3), a u Nišu je viđeno nekoliko burnih situacija. Jedna od njih dogodila se u 76. minutu dok je beogradski tim jurio zaostatak (3:2).

Tada je kapiten crno-belih Saša Zdjelar pokušao sa zemlje da podigne Aleksandra Mesarovića posle jednog prekršaja. To je pokrenulo haos. Igrači domaćeg tima krenuli su ka njemu, umešali su se i njegovi saigrači i počela je ludnica...

Ubrzo su reagovali i sa klupe oba tima, dok je sudija Dejan Trifković za to vreme pokušavao da smiri strasti. Na kraju je to učinio tako što je podelio pet žutih kartona. U Partizanu su ih dobili Zdjelar, Urošević i Terzić, a u Radničkom Pejović i Mlađović.

Tokom haosa je na udaru bio i arbitar, pošto su igrači bili vidno nezadovoljni njegovim suđenjem. O tome su posle meča pričali i treneri oba tima, Ilija Stolica i Tomislav Sivić.

Posle te situacije Partizan je uspeo da stigne do izjednačenja golom u 97. minutu. Neposredno pre toga Lutovac je oboren u kaznenom prostoru, a Rikardo je bio siguran sa "kreča".