HAJDE!

UEFA SE OGLASILA - EVO S KIM MOGU RADNIČKI I ČUKARIČKI: Dobili teške rivale, ali moraju da PROĐU zbog srpskog fudbala!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda i Partizan već godinama "dižu" srpski fudbal, a sada i ostali moraju da pomognu.

Izvor: MN Press

UEFA je "skratila" spisak protivnika Crvenoj zvezdi za Ligu šampiona, a potom i Čukaričkom i Radničkom koji će Srbiju ove sezone predstavljati u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Od ranije je poznato da će Čukarički u drugom kolu kvalifikacija za ovo takmičenje igrati sa Rasing Unionom iz Luksemburga, dok Radnički čeka dvomeč sa Gzirom iz Malte, ali sada je jasno da ukoliko prođu dalje - u trećoj rundi ih očekuju znatno veći izazovi koje moraju da "reše" kako bi i Superliga napredovala.

Čukarički je saznao da će u ponedeljak na žrebu u Nionu dobiti pobednika ovih mečeva: Molde - Elfsborg, Rapid - Lehija, Hapoel Ber Ševa - Dinamo Minsk, Levski - PAOK, odnosno mogu i sa Tventeom.

Što se tiče Radničkog, njihovi rivali su pobednici mečeva: Zira - Makabi Tel Aviv, Botev - APOEL, Saburtalo - FCSB, odnosno već plasirani Žil Vinsente i Volfsberger. Na prvi pogled i jedan i drugi srpski tim su dobili tešku grupu rivala, ali iznenađenja su uvek moguća.

Podsetimo, žreb za Ligu šampiona je u ponedeljak od 12 časova, potom od 13 čekamo žreb Lige Evrope na kome Partizan može da dobije Dinamo Kijev - Fenerbahče ili Mittjiland - AEK Larnaka, a od 14 časova je žreb za Konferencijsku ligu.