POJAČANJE

TRAŽILA GA ZVEZDA, SAD GA OPET ZOVE PARTIZAN! Stolica odabrao pojačanje, crno-beli našli igrača u Olimpijakosu!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Čumić je na radaru crno-belih.

Izvor: MNPress

Nikola Čumić (23) na meti je Partizana. Ilija Stolica traži novo pojačanje, izbor je pao na krilnog fudbalera Olimpijakosa piše "Telegraf".

Prema njihovim informacijama sportski sektor kluba, na čelu sa trenerom, želi Nikolu, a on ima želju da dođe u Beograd. Posebno zbog činjenice da grčki klub ne računa na njega posle povratka sa pozajmicei iz Lucerna.

"Čumić je obavio razgovor sa Stolicom prošle nedelje i izrazio je želju da obuče crno-beli dres. Uspešno su sarađivali u mladoj reprezentaciji Srbije, poznaje metod rada trenera i veruje da bi imao prostora da igra", navodi se u tekstu.

Jedan od problema je ugovor, pošto Nikola ima važeći ugovor sa Olimpijakosom do juna 2024. godine. Zbog toga nije isključena nova pozajmica, možda baš u Humsku.

Inače, Partizan je tražio Čumića još pre dve godine, a prošle sezone se interesovala i Crvena zvezda. "Večite" je tada zaustavila velika otkupna kaluzula koju je postavio tim iz Pireja.

Čumić je karijeru počeo u Slobidi iz Užica, prešao je potom u Metalac, pa u niški Radnički. Odatle je otišao u Olimpijakos, ali je odmah vraćen na pozajmicu u Niš, pa je zatim išao na još dve pozajmice u Sporting Hihon i Lucern.