ZAVRŠENO

ZVEZDA DOVELA VELIKOG TALENTA – OBJAVILA I BROJKE! Dejan Stanković ga hteo na "Marakani", klub ga ODMAH kupio!

Autor Nemanja Stanojčić

Stefan Mitrović novi je fudbaler Crvene zvezde.

Izvor: MN Press

Stefan Mitrović novi je fudbaler Crvene zvezde! Dejan Stanković ga je tražio već posle utakmice sa niškim Radničkim na "Marakani", klub je odmah reagovao i doveo ga u Beograd!

Nišlije su tražile milion evra za njegov transfer, a crveno-beli su u zvaničnom saopštenju otkrili i koliko su novca izdvojili za njegove usluge.

"Zvezda obaveštava javnost da je u skladu sa ugovorom definisanom izlaznom klauzulom za igrača Stefana Mitrovića, ponudio i uplatio danas 500 hiljada evra uvećanih za pdv na račun Radničkog iz Niša. Na taj način Mitrović je od danas član kluba i staviće se na raspolaganje šefu stručnog štaba Stankoviću", navodi se u saopštenju.

Mladi krilni napadač napravio je ogromne probleme Stankoviću i njegovom timu na startu prvenstva. Odmah posle meča je pričao da je zbog njega morao da pravi korekcije u odbrani.

"Nije sramota biti sporiji od nekoga, nisu to bile taktičke greške, fizika je takva, morali smo da napravimo promene, Erakovića da stavimo na Mitrovića, Gobeljića u sredinu, tu je stao 'vatromet' taj", rekao je Stanković tada.

Stefan je rođen u Kruševcu, deo detinjstva proveo je u Kanadi i ima njihov pasoš, zbog toga je dobio i poziv da zaigra za njihovu reprezentaciju sa Milanom Borjanom. Odbio ga je zbog Srbije.

"Verujem da će u budućnosti biti mesta za mene u našoj seniorskoj reprezentaciji. Potrudiću se da svojim igrama, pristupom i rezultatima to zaslužim. Voleo bih da poput Piksija postanem 'desetka' nacionalnog tima", ispričao je Mitrović pre nekoliko meseci.