HIT!

ISPLIVALA FOTKA NOVOG POJAČANJA ZVEZDE I ODUŠEVILA DELIJE: Sa 15 godina mu je tražio selfi, a sada će igrati zajedno!

Autor Nemanja Stanojčić

Stefan Mitrović je pre četiri godine napravio fotografiju koja je sada postala hit na društvenim mrežama.

Izvor: MN Press/Twitter/SerbianFooty

Stefan Mitrović (19) novi je fudbaler Crvene zvezde i zvanično, a jedna njegova fotka oduševila je navijače crveno-belih. Na društvenim mrežama pojavila se jedna fotografija koja je brzo postala hit.

Na njoj se nalaze Mitrović i Aleksandar Katai. Mladi krilni fudbaler je sa 15 godina zamolio Kataija za selfi, a uskoro će se zajedno naći na terenu u istom dresu.

Izvor: Twitter/SerbianFooty

Do susreta je došlo u sezoni 2018/19, tada je Mitrović počinjao karijeru u kanadskom klubu Hamilton, dok je Katai u tom periodu bio igrač Čikaga. Nije poznato tačno posle koje utakmice je nastala fotka, ali je sada počela da se širi po internetu.

Stefan je rođen u Kruševcu, ali je sa šest meseci sa roditeljima otišao u Kanadu. Tamo je napravio prve fudbalske korake i započeo karijeru, pa je odlučio da se vrati u Srbiju. Došao je u Radnički i u Nišu je proveo tri sezone pre prelaska u Zvezdu.

Zbog veze sa Kanadom tamošnji savez mu je nudio da igra za njihovu reprezentaciju sa Milanom Borjanom, ali je to on odbio. Želi da igra za Srbiju kod Dragana Stojkovića Piksija.

"Verujem da će u budućnosti biti mesta za mene u našoj seniorskoj reprezentaciji. Potrudiću se da svojim igrama, pristupom i rezultatima to zaslužim. Voleo bih da poput Piksija postanem 'desetka' nacionalnog tima", ispričao je Mitrović pre nekoliko meseci.