ŠOK!

UŽAS! POZNATOM FUDBALERU OTKRIVEN TUMOR: Stigao pre dve nedelje za 30 miliona, odmah su ga vratili sa priprema!

Autor Nemanja Stanojčić

Sebastijan Ale hitno je napustio pripreme Dortmunda jer je ustanovljeno da ima tumor testisa...

Izvor: Profimedia

Užasne vesti stižu sa priprema Dortmunda iz Švajcarske, Sebastijan Ale (28) saznao je da ima tumor testisa i hitno je napustio saigrače i otišao na preglede.

Nekadašnji saigrač Dušana Tadića iz Ajaksa požalio se ljudima u novom klubu da mu nije dobro. Usledili su pregledi koji su ustanovili užasnu vest.

"Ovo je šokiralo sve u klubu, kako Sebastijana tako i nas. Cela Dortmundova porodica mu želi da se oporavi što pre i jedva čekamo da ga zagrlimo. Uradićemo sve što je u našoj moći da se postaramo da dobije najbolji mogući tretman", poručio je sportski direktor kluba Sebastijan Kel.

U narednim danima uslediće detaljni pregledi posle kojih će se mnogo više znati, ali se svi nadaju da će sve proći u najboljem redu.

"Zamolili bismo sve da poštuju privatnost igrača i njegove porodice. Čim budemo imali više informacija obavestićemo vas", poručili su iz kluba.

Nažalost, ovo je drugi ovakav slučaj koji se dogodio na pripremama, istu vest dobio je i fudbaler Herte Marko Rihter.

Ale je pre dolaska u redove "milionera" imao velike uspehe sa Ajaksom i Tadićem, tamo je na 50 mečeva dao 32 gola i bio je jedan od najboljih napadača u ligi. Pre toga nosio je i dres Ajntrahta i sa velikim uspehom igrao je sa Lukom Jovićem i Filipom Kostićem u Frankfurtu. U mlađim kategorijama nosio je dres Francuske, ali je pre dve godine promenio državljanstvo i igra za Obalu Slonovače.