AU!

ISPLIVALA NAJMRAČNIJA RONALDOVA TAJNA! Kad vidite šta ubrizgava u POLNI ORGAN, neće vam biti dobro... Kao PO*NO glumci!

Autor Nemanja Stanojčić

Otkrivena je tajna Kristijana Ronalda, to radi i zbog svoje devojke Georgine Rodrigez...

Izvor: Instagram/Cristiano/Screenshot

Kristijano Ronaldo (37) ubrizgava sebi botoks u genitalije! Šokantne informacije o jednom od najboljih fudbalera današnjice objavila je španska "Marka".

U tekstu uglednog lista objasnili su da "to radi i zbog svoje devojke Georgine Rodrigez". Navodno ovu supstancu ubrizgava u lice i u drugi, privatniji deo tela.

"Kristijano je pronašao novu rutinu kako bi zadržao 'večnu mladost'. Dok mnogi za njegovo sjajno telo i fizikalije zasluge daju vežbanju, posebnom režimu, genetici, u tome mu pomažu i neke inovacije u svetu medicine. Zahvaljujući tome su njegovi mišići mladi i zdravi. Nije tajna da koristi plastičnu hirurgiju, imao je nekoliko tretmana do sad", piše u tekstu.

Potom su malo više pričali o tom detalju, pozivajući se na kolege iz lista "La Razon".

"Ronaldo koristi botoks i za svoje genitalije. Zahvaljujći tome dolazi do rasta polnog organa za jedan do tri centimetra i to je nešto što koriste i glumci u filmovima za odrasle da bi na sceni sve izgledalo veće."

Na kraju su spomenuli i njegovu devojku Georginu.

"Zahvaljujući tome povećava se užitak i kod partnera osobe koja koristi botoks. U ovom slučaju to je Georgina Rodrigez", piše "Marka".