ODLAZI?

PARTIZAN OSTAJE BEZ JOŠ JEDNOG TALENTA - TURCI NUDE TRI MILIONA EVRA! Posle Marka i Nemanja na meti, poznati su detalji!

Autor Nemanja Stanojčić

Prema informacijama iz Turske, klub je spremio tri miliona evra za njegove usluge.

Izvor: MN Press

Nemanja Jović (19) je na meti Trabzona. Partizan bi u kratkom vremenskom roku mogao da ostane bez dvojice velikih talenata, pošto je posle Marka Milovanovića za drugog bisera zainteresovan turski tim.

Prema pisanju tamošnjih medija Trabzon, aktuelni šampion Turske, spremio je tri miliona evra za njegove usluge i navodno je spreman i da čeka pošto crno-beli ne žele odmah da ga prodaju.

"Skauti su gledali Jovića i oduševljeni su njegovim potencijalom, predstavili su to i treneru Abdulu Avčiju. Partizan ne želi da ga proda u ovom trenutku, ali je postignut dogovor sa klubom i Trabzon će imati prioritet za kupovinu kada se to dogodi. Cena je oko tri miliona evra", navode turski mediji.

Inače, Partizan je Fusenija Dijabatea doveo nedavno baš iz Trabzona, što je pokazatelj dobrih odnosa i saradnje između dva kluba.

Jović u avgustu puni 20 godina i do sada je za srpski tim odigrao 52 meča i postigao je osam golova. Debitovao je i za reprezentaciju Srbije na prijateljskom meču protiv Jamajke i tako potvrdio da ima veliki potencijal.