Fudbal

CRVENA ZVEZDA I MAKSIMOVIĆ? OVO JE ISTINA! Mrkela se oglasio o Nikolinom povratku iz Italije: "On je veliki igrač..."

Autori Mladen Šolak Dušan Ninković

"Nikola je veliki igrač", rekao je Mitar Mrkela

Izvor: MN Press

Nakon informacije iz Italije da Crvena zvezda pokušava da vrati iskusnog štopera Nikolu Maksimovića (30), oglasio se i sportski direktor šampiona Srbije, Mitar Mrkela. Na promociji novog pojačanja crveno-belih Stefana Mitrovića, on je kratko komentarisao mogućnost povratka bivšeg štopera Torina, Napolija i Đenove.

"Nikola je veliki igrač, igrao je na najvišem mogućem nivou i uvek je interesantan Zvezdi kao neko ko je igrao u Zvezdi i čiji povratak bi mogao da unapredi igru. U ovom trenutku nismo blizu dogovora, a videćemo šta će se desiti u narednih nekoliko dana", rekao je Mrkela.

Upitan da li će biti još potpisa u narednom periodu, sportski direktor Zvezde rekao je da bi trebalo očekivati još promocija na stadionu "Rajko Mitić". "Tako je to u prelaznom roku, nešto ide glatko, nešto teško, treba očekivati nova imena u Zvezdi u narednom periodu, verujem da će se to brzo desiti", dodao je on.

Kada je u pitanju odbrana Zvezde, svakog dana se očekuje da klub potvrdi povratak još jednog iskusnog štopera, Nemanje Milunovića, koji bi ojačao konkurenciju među centralnim bekovima iz Aleksandra Dragovića i Strahinju Erakovića. Ostaje da se vidi da li će i Maksimović biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću i da li će se vratiti među crveno-bele devet godina od kada je otišao sa "Marakane" u Torino.