Drama

MUK U ZAGREBU! KIKS DINAMA U BORBI ZA LIGU ŠAMPIONA: Gol u poslednjem minutu šokirao Maksimir, a to NIJE najveći problem

Autor Mladen Šolak

Šampion Hrvatske kiksnuo na startu dvomeča protiv prvaka Severne Makedonije!

Izvor: MN Press

Dinamo Zagreb odigrao je samo nerešeno u utakmici protiv Škupija na početku 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona! Prvak Hrvatske primio je gol u 89. minutu i ispustio prednost pred svojim navijačima, koji su ostali u šoku kada su videli da lopta ide iza leđa Dominika Livakovića.

Škupi je prvi pogodio golom Brazilca Kevena u 25. minutu, Dinamo je preokrenuo golovima Arijana Ademija  (na slici) u 44. i Bruna Petkovića u 86, a onda je konačnih 2:2 postavio fudbaler sa Jamajke, Renaldo Sefas.

Podjednako bolan, a možda i veći problem Dinama posle ovog meča je povreda najskupljeg igrača hrvatskog prvaka, Josipa Šutala, koji je morao da izađe u 16. minutu. Igrač koga zovu i "novom zlatnom kokom" Zlatka Mamića u bolovima je napustio teren i to bi moglo da dovede u pitanje i njegov transfer, iako je bio "viđen" za odlazak iz Zagreba ovog leta.

Pobednik ovog dvomeča igraće u 3. kolU izvesno protiv Ludogoreca, koji je u prvom susretu dvomeča 2. runde u utorak razbio Šamrok Rovers, rezultatom 3:0.