IZNENADILO GA

NISMO SE TAKO DOGOVORILI! Stefan otišao u Zvezdu usred sezone, a treneru Radničkog to SMETA: Nismo se nadali...

Autor Milutin Vujičić

Tomislav Sivić nije zadovoljan jer je ostao bez najboljeg fudbalera pred evropske mečeve Radničkog.

Izvor: MN Press/YouTube/Crvena zvezda/Screenshot

Mladi fudbaler Stefan Mitrović (19) predstavljen je u utorak na "Marakani" kao novo, ne i poslednje, pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

Mitrović je ostavio fantastičan utisak u prva dva kola protiv "večitih", a već nakon meča sa Crvenom zvezdom ga je trener Dejan Stanković ubedio da dođe u Beograd. Posao je brzo završen pošto je Zvezda platila obeštećenje od 500.000 evra, a time nije preterano oduševljen trener Nišlija.

Tomislav Sivić dobro zna koliko Stefan Mitrović znači njegovom timu i pomalo ga boli što ga je izgubio pred prvi evropski meč u Konferencijskoj ligi protiv Gzire na Malti.

Ekipa je u danu kada je Mitrović predstavljen u dresu Zvezde otputovala na Maltu, a odatle je Sivić poručio...

"Kad na sve ovo (vrućina i put, prim. aut.) dodamo odlazak Mitrovića kome se nismo nadali, nismo takve dogovore imali pre nego što završimo takmičenje u Evropi, ali i povredu Dimića, to je dosta. Faktor je i veštačka podloga, to je drugi sport. Danas nismo bili u prilici da osetimo taj teren, sutra ćemo trenirati. Moramo da se prilagodimo, imamo jedan cilj - prolaz u treće kolo, tu se sve završava", naveo je trener Radničkog na konferenciji za medije.

Mitrović je inače ponikao igrajući u Kanadi, a od dolaska u Niš pre dve godine odigrao je 60 mečeva za "meraklije" i pomogao ukupno sa 13 golova i četiri asistencije.

Meč između Gzire i Radničkog igra se u četvrtak od 19 časova.