POTPIS

SRBIN PRE 8 GODINA PREŠAO U LIVERPUL ZA 25 MILIONA: Danas kao slobodan igrač prelazi u 15. tim Turske!

Autor Milutin Vujičić

Bivši srpski reprezentativac Lazar Marković vraća se u Tursku.

Izvor: MN Press

Brojni navijači Liverpula su na društvenim mrežama podsetili da je negde ovih dana pre tačno osam godna Lazar Marković stigao na "Enfild" za 25 miliona evra. Imali su velika očekivanja od njega nakon blistavih partija u dresu Benfike, ali su ga zapravo gledali samo jednu sezonu u crvenom dresu i od tada je Srbinova karijera u padu...

Poslednju sezonu proveo je u Partizanu u kome nije uspeo da se istakne kao lider sa iskustvom, zbog čega je odlučeno da ne produži ugovor u Humskoj, a uprkos interesovanju iz Australije - zaputio se u Tursku.

Turski mediji javljaju da je Marković već viđen u Istanbulu i da se očekuje da svakog trenutka Gazijantep ozvaniči saradnju.

Potvrđeno je da će Marković potpisati trogodišnji ugovor sa Gazijantepom, pa će probati da ovaj klub u narednoj sezoni odvede do bolje pozicije nego što je to bilo u godini iza nas. Tada se Gazijantep borio za opstanak i završili su tek na 15. mestu, što je bilo znatno ispod očekivanja.

U novom klubu, koji je prava "legija stranaca", ima nekoliko poznatih igrača poput Stivena Kokera (eks Totenhem) ili Papija Đilobođija (eks Čelsi), dok se očekuje dolazak još pojačanja

Podsetimo, Marković je već igrao u Turskoj i to u sezoni 2015/16 u Fenerbahčeu.