POMERI SE!

DA LI JE MOGUĆE?! USRED TRKE KAMERMAN IZAŠAO NA STAZU: Napravio skandal na Svetskom prvenstvu, evo i zašto (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Usred finala trke na 3.000 metara na Svetskom prvenstvu u atletici na stazi se pojavila osoba koja tu nije smela da bude.

Izvor: Twitter/oiselle_sally/Screenshot

U američkom gradu Judžinu trenutno se održava Svetsko prvenstvo u atletici. Videli smo već kako je izgledala spektakularna trka na 100 metara kod muškaraca, a prava je sreća da se u toku nje nije dogodilo ono što smo dva dana kasnije videli u disciplini 3.000 metara!

Zbunjeni snimatelj je u jednom trenutku završio na stazi među trkačima i mallo je falilo da upropasti sve ono što su sjajni atletičari uradili do tada...

Kamerman nije bio pijan, nego je "zalutao" na stazu u trenutku dok je snimao drugi sportski događaj na Svetskom prvenstvu. Mediji navode da je njegov posao bio da isprati žensko finale u troskoku, koje se održavalo samo desetak metara odatle, a za koje je hteo da "izvuče" što bolje kadrove.

Nije zato mario ni gde se nalazi, pa je izašao na stazu i "ukopao se". Srećom, nikoga nije zakačio jer bi time izazvao potpunu katastrofu, ali jeste usporio pojedine atletičare koji su morali da ga zaobiđu.

"Brinuli smo da će na ovaj ili onaj način završiti na podu, ali je na svu sreću shvatio da prolazimo oko njega i nije se pomerio dok svi nisu prošli", rekao je američki trkač Evan Džeger, dok je do zlatne medalje stigao Sufijane El Bakali iz Maroka, dok srebro i bronza takođe idu u Afriku (Etiopija i Kenija).

Pogledajte snimak!

Tagovi