Fudbal

VIDELI ZVEZDINA POJAČANJA, PA POSLALI STANKOVIĆU PORUKU: Ovim golovima se bore da OSTANU na Marakani!

Autor Mladen Šolak

Rezervisti Crvene zvezde odigrali test-meč i ostvarili ubedljivu pobedu.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda predstavila je u prethodna dva dana dva pojačanja u napadu – krilnog ofanzivca Radničkog Niša Stefana Mitrovića i povratnika iz Karagumruka Aleksandra Pešića, a rezervisti crveno-belih su rešeni da se bore sa njima za minutažu.

Igrači koji na startu sezone nisu bili u prvom planu kod Dejana Stankovića pobedili su u sredu tim Jedinstva iz Surčina 5:1. Ofanzivac Nemanja Motika bio je dvostruki strelac, centarfor Ohi dao je jedan gol, kao i mladi Vladimir Lučić, dok su Surčinci jednom zatresli svoju mrežu.

Prema rečima sportskog direktora Mitra Mrkele, narednih dana bi mogao da bude ozvaničen povratak štopera Nemanje Milunovića, a uz to bi u Ljutice Bogdana mogli da se dogode i rastanci, pre svega kada su u pitanju mladi igrači koji bi mogli na pozajmicu. S obzirom na to da se do sada nisu nametnuli Stankoviću za standardno mesto u timu, ne bi bilo iznenađenje da Motika i(li) Lučić odu u drugi tim na sezonu, dok se prethodnih nedelja govorilo i o mogućem odlasku Ohija u eventualnom transferu.

Crveno-beli će naredni meč igrati u subotu protiv Mladosti iz Lučana, a na tom meču bi mogli da debituju i Mitrović i Pešić. Ovako je izgledala promocija novog-starog centarfora crveno-belih na "Marakani":